Kaiken yllä etana

Arre, tavallinen alempi virkamies, juuttuu työn ja unettomuuden kierteeseen. Läheiset alkavat puhua tuntemattomia kieliä, unohtuvat ja katoavat. Maisemat muuttuvat. Kaupunki ja koko elämä kutistuvat vääjäämättömästi, ja kaiken yllä valtavat etanat seuraavat ihmisten liikkeitä.

“Joskus olisi hyvä vain kadota itse: linnoittautua ensimmäiseen löytyneeseen asuntoon, jättää vastaamatta puhelimeen ja olla avaamatta ovea. Antaa kaikkien kadottaa sinut, pyyhkiä taulu puhtaaksi ja aloittaa alusta.”

Janos Honkonen (s. 1975) on median yleismies, harrastusholisti ja tekijänoikeusaktivisti. Hänen novellejaan on julkaistu koti- ja ulkomaisissa lehdissä, englanninkielisessä antologiassa ja Internetissä. Kaiken yllä etana on Honkosen esikoisromaani.

Teksti muistuttaa Salvador Dalin maalauksia katsottuna Franz Kafkan aurinkolasien läpi. Honkosen maailma on outo, mutta yhtenäinen, täynnä kiehtovia yksityiskohtia.
– Mike Pohjola, kirjailija ja pelisuunnittelija

Janos Honkonen tarjoilee älykästä ja tunnelmallista tieteiskirjallisuutta poikkeuksellisen, unenomaisuuden ja todellisuuden välimaastossa lepattavan taustakankaan edessä.
– Timo Vuorensola, elokuvaohjaaja

Julkaistu 5.10.2013

OSTA E-KIRJA:
Elisa-Kirja
Aavetaajuus
Into-eBooks
iTunes Store

Lue myös, miten luet Osuuskumman e-kirjoja Amazon Kindle -lukijalla!

ekirja_saatavana_ct_anim

Janos Honkonen: Kaiken yllä etana
ISBN 978-952-6642-14-7 (nid.)
ISBN 978-952-6642-15-4 (ePub)

Lisenssi: Creative Commons BY-NC-ND 3.0

Arvostelut:
Kirjavinkit
Kujerruksia